•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
PREDSTAVLJANJE FILMA
Opširnije...U subotu 7. juna u prostorijama Islamskog centra Novi Travnik članovi BZK „Preporod“ Općinskog društva Travnik su predstavili film „Travnik i njegove džamije“.
Ova aktivnost i druženje sa džematom su upriličeni u okviru programa povodom 504. Ajvatovice.

Opširnije...
 
TAJNA

Opširnije...BZK Preporod je u subotu, 29. marta 2014. godine u Velikoj sali Općine Travnik organizovala promociju nove knjige autorice Esme Bandić. Knjigu "Tajna" su promovisali Anto Zirdum, književnik, član Društva pisaca BiH i predsjednik UG Viteški ambijentalni teatar iz Viteza i Ermin Čelenka Skomoranin, profesor bosanskog jezika i književnosti te predsjednik Udruženja književnih stvaralaca "Abdulvehab Ilhamija" iz Travnika.

Opširnije...
 
52. BROJ DIVANA

Opširnije... U sklopu manifestacije Dana Općine Travnik promovisan je i 52. broj lista "Divan". Novi broj Divana može se pohvaliti nizom zanimljivih i kvalitetnih tekstova o čemu se čitaoci mogu uvjeriti kada uzmu novi broj u ruke.

Opširnije...
 
POSJETE
Opširnije... U sklopu manifestacije Dana Općine Travnik obavljena je posjeta Dječijim odjelima Kantonalne bolnice Travnik i bolnice fra Mato Nikolić u Novoj Biloj. Prilikom posjete uručen je dio tiraža Stihobojanke za male pacijente ovih odejla. Također je uručen određeni broj primjeraka Stihobojanke i Travničkoj biblioteci.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 24 od 47

Advertisement